Business & Professional Leadership

Viața ta are o chemare. Cum îi vei răspunde tu? Apasă butonul iar noi te vom ajuta să afli.

Devino un lider de încredere cu abilitățile necesare pentru a face o diferență pozitivă în lume.

La UMA Southeastern University (SEU) oferă această facultate, care combină soft skills / aptitudinile sensibile și concepțiile de administrare în business pentru a permite absolvenților să avanseze în carierele lor și să își atingă obiectivele pe termen lung.

Despre Acestă Facultate

Fie că ești interesant în o poziție profitabilă în administrarea business, conducerea bisericii, finanțe sau administrare nonprofit, cursul online BS pentru licența în Conducere Business & Profesională te va echipa cu principii practice și biblice necesare pentru a excela în calitate de lider slujitor eficient, în domeniul tău.
Acest program este gândit pentru persoanele angajate. Prin intermediul cursurilor concentrate la industrie, vei primi o combinație de teorii de bază ale conducerii și concepte de administrare business care îți vor permite să avansezi în cariera ta. Spre deosebire de alte facultăți care oferă acreditările pentru cariere în business și conducere, acest program accelerat pune accent pe aspectul de luare a deciziilor în business în timp ce te concentrezi la aptitudinile sensibile care pot fi aplicate în varietatea diverselor posibilități de carieră.

Detalii despre Program

Ore de Credit: 122

Perioada estimată a programului: 42 luni

Taxe: Solicită informații aici.


Opțiunile flexibile ale cursurilor SEU sunt planificate luând în considerare programul tău aglomerat, de aceea vei primi atenție și susținere personalizată din partea profesorilor cu ani de experiență.


Contactează consilierul tău de admitere pentru detalii cu privire la transferul creditelor de la fosta universitate la SEU aici.

Idei de Cariere

Cursul online SEU BS în Conducere Business & Profesională este creat pentru a te echipa pentru o poziție profitabilă de conducere în domeniul de dezvoltare a afacerii. Cu sprijinul cadrelor cu experiență în industrie și conținutul curriculumului nostru avansat, îți vei dezvolta abilitățile profesionale necesare pentru a avea succes.


Odată ce vei finisa programul, vei avea acreditarea pentru a urma o mulțime de cariere, dintre care:

  • Manager în marketing
  • Analist de cercetare a pieții
  • Specialist în resurse umane
  • Consilier financiar personal