Viitorul este pregătit pentru tine. Noi te pregătim pentru viitor.

Viitorul este pregătit pentru tine. Noi te pregătim pentru viitor.

Universitatea Moldo-Americană

Existăm pentru a forma profesioniști integri de înaltă calificare care vor face o diferență în condițiile de schimbare continuă a lumii și a economiei de piață.
VALORILE NOASTRE
  • Iubește-L pe Dumnezeu
  • Iubește Oamenii
  • Urmărește Excelența
  • Alege Bucuria

Beneficii Unice la UMA

  • Doar la UMA: Profesori americani, Cursuri americane și Licențe americane, toate oferite de Southeastern University (SEU). Vezi aici.
  • UMA facilitează Studii Simultane la Southeastern University (SEU) care sunt o enormă oportunitate pentru elevii de liceu. Ei pot participa la cursuri universitare și pot obține credite în timp ce își continuă treapta liceală. Vezi aici.
  • Condiții excelente pentru studii: spațiile, echipa și inventarul UMA sunt competitive conform standardelor înalte, internaționale. Vezi aici.
  • Mentorare în vederea dezvoltării personale și a abilităților de conducere în conformitate cu viziunea, misiunea și obiectivele UMA. Vezi aici.
  • Costuri accesibile pentru o licență americană în Republica Moldova. Pentru o așa facultate în SUA costurile depășesc $15,000 pe an, însă la UMA acesta costă doar €4,480 pe an (€370 lunar). Vezi aici.
  • Sunt disponibile burse. Ai putea obține educație gratuită până la absolvire! Vezi aici.

Alege-ți Facultatea

Noi credem că povestea ta este parte a unui scop mai mare. Programele noastre sunt elaborate în mod intențional pentru a te pregăti în vederea carierei tale oferindu-ți o perspectivă cu fundament biblic.
Licență în
Business & Professional Leadership
La UMA Southeastern University (SEU) oferă această facultate care combină abilități interpersonale (soft skills) și concepții manageriale în business pentru a echipa absolvenții în vederea avansării lor în carierele profesionale, atingându-și obiectivele pe termen lung.
Află mai multe
Licență în
Digital Media & Design
Curriculumul Southeastern University (SEU) bazat pe valori creștine al acestei facultăți oferite la UMA te învață să creezi mesaje eficiente și convingătoare prin integrarea tehnologiei și a principiilor de comunicare.
Află mai multe
Licență în
Conducere Spirituală
Southeastern University (SEU) s-a străduit să echipeze slujitori și misionari care au autenticitate personală și abilități profesionale încă de la fondarea SEU în 1935. Indiferent de domeniul de slujire la care ai fost chemat, această facultate oferită la UMA te va ajuta să dobândești abilitățile și cunoștințele necesare pentru a avea succes într-un rol de conducere sau de asistență în slujire.
Află mai multe
Licență în
Psihologie
Ești empatic față de nevoile și problemele altora? Curios din fire? Organizat? O carieră în psihologie și consiliere poate fi o opțiune potrivită pentru tine. La UMA Southeastern University (SEU) oferă facultatea de psihologie care te va echipa cu uneltele și cunoștințele necesare pentru consilierea altora în spiritul lui Cristos.
Află mai multe
SEU TECH
Fie că ești în căutarea modalităților de a-ți continua studiile în domeniul în care activezi în prezent sau te gândești la schimbarea carierei, taberele de instruire SEU Tech poate să îți ofere exact ceea ce cauți – toate la discreția programului și bugetului tău.
Află mai multe
Faceți cunoștință cu fondatorul UMA, Doru Cîrdei
Contactează-ne
Telefon: +373 60 200 480
Email: info@uma.md
Str. Calea Ieșilor 59
MD-2069 Chișinău
Republica Moldova, Europa